Baume & Mercier vieren 20 jaar Hampton Collectie met twee retro design horloges.

Baume & Mercier vieren 20 jaar Hampton Collectie met twee retro design horloges.

 

Slechts 20  jaar geleden introduceerde Baume & Mercier de Hampton Collectie. Een rechthoekig horloge van tijdloze elegantie geïnspireerd op een model van de Baume & Mercier Museum Collectie, ontworpen in de jaren 40, op de top van het Art deco tijdperk.

Baume & Mercier vierden dit jubileum met de onthulling van twee nieuwe modellen (kastmaat ; 42.3 x 29.2 mm) met dezelfde uitgebalanceerde proporties om de slanke kasten te benadrukken. Niettemin bezitten deze twee nieuwe modellen alle esthetische eigenschappen die het originele model zo succesvol maakten.

Zoals de lichtgebogen vorm, identiek aan de allereerste Hampton.

2-Baume-et-Mercier-Hampton-10153-front_571847 3- Baume-et-Mercier-Hampton-10154-front_571839

Verkrijgbaar in een geborsteld staal afwerking, geven deze horloges de tijd weer op een pure witte wijzerplaat met arabische cijfers en datumweergave. De twee nieuwe modellen bevatten een hoogwaardig en precies uurwerk van Zwitserse makelij en worden gedragen met een lichtbruin kalfsleren of zwart alligator band met een gespsluiting.

Omdat Baume & Mercier bekend staat als ultieme partner voor de meest exquise momenten in het leven, kan dit sublieme horloge worden gegraveerd op de achterzijde. Dit maakt het tot een ultiem souvenir !

 

Prijs : vanaf  € 1.290,-

Source Baum & Mercier