Nieuwe dames modellen Baume & Mercier Promesse Collectie


Een klassiek, dierbaar horloge met een sterk emotioneel karakter, Promesse is een herkenbare nazaat van een model uit de jaren 70, uit de Baume & Mercier Museum Collectie.

Het biedt de hedendaagse vrouw de mogelijkheid om te ontdekken hoe de originaliteit van deze tijdloze lijn de gekoesterde Baume & Mercier traditie omhelst. Absoluut anders door de onconventionele vormen, is de Promesse met een zacht esthetisch uurwerk, dat speelt met een ovale omlijsting in een ronde, vrouwelijke kast.

Verkrijgbaar in twee extreem vrouwelijke 30 mm en 34 mm afmetingen, waarmee de Promesse tijd transformeert in subtiel waarneembare trillingen. De rondingen van de armband reflecteren harmonieus die van de glanzend stalen kast. Deze delicate esthetische benadering mag worden gezien als een visuele interpretatie van ribbels geproduceerd door een druppel water.  Het maakt een fenomeen stoffelijk dat slecht een fractie van een seconde duurt, en kristalliseert deze kinetische gebeurtenis in glanzend staal, om zo tijd te doen stilstaan en een belofte weer te geven die in dat tijdloze moment is gemaakt.

Dit elegante, ingetogen en geraffineerde horloge wordt aangedreven voor een self-winding uurwerk van Zwitserse makelij, quartz caliber. De klassieke vorm van de Promesse collectie is verbeterd met een kostbare aanpassing door het voorzien van de ovalen omlijsting met parelmoer, 18K rose goud of met een highlight van diamanten.

Het pure, delicate en tijdloze zilverkleurige uurwerk met zijn “drapé guilloché’’ decor, of ingewerkte parelmoer, biedt een bij uitstek leesbaar tijdsdisplay met behulp van Romeinse cijfers en wijzers. Aldus versiert, verschijnt een Promesse horloge als een spiegel van de ziel, om de pols van zijn eigenaresse. Het biedt een kans om enkele belangrijke momenten van het leven te behouden door dit ingetogen, esthetische horloge met prachtige lijnen.

Baume-et-Mercier-PR-Promesse-EN

Source Baum & Mercier