Rado Esenza Ceramic Touch Jubilé en Fibonacci Colors limited edition collectie

Amsterdam, 6 oktober 2014 – Deze feestdagen zet Rado de Esenza Ceramic Touch, ’s werelds eerste keramische horloge dat gebruikt maakt van touchtechnologie, in de spotlights met twee spectaculaire limited edition collecties. In de Esenza Ceramic Touch Jubilé en Fibonacci Colors zijn respectievelijk 132 en 534 edelstenen op een magische manier verwerkt. De Jubilé uitvoering, met voor het eerst ook diamanten in de band, is in het zwart en wit beschikbaar; in de Fibonacci Colors zijn blauwe, oranje of groene edelstenen ingelegd in een schitterend Fibonacci patroon.

In de Esenza Ceramic Touch Jubilé zijn 132 diamanten verwerkt in zowel de kastvorm als de band. Het is de eerste keer dat diamanten in de band zijn verwerkt; na jarenlang onderzoek heeft Rado dit innovatieve en ingewikkelde proces geperfectioneerd. De diamanten worden met de hand ingelegd en geven een subtiele dosis magie aan dit elegant luxe dameshorloge.

De Fibonacci Colors tellen maar liefst 534 schitterende groene, weelderige oranje en prachtig blauwe edelstenen, gelegd in een Fibonacci spiraal. Het patroon staat symbool voor de schoonheid van de natuur en zorgen voor de perfecte schittering van de kostbare saffieren en tsavorites in deze bijzondere dameshorloges.

Van elk van de zes uitvoeringen zijn slechts 300 exemplaren beschikbaar.

PR_Rado_Esenza_Ceramic_Touch_Jubilé_132_white_2 PR_Rado_Esenza_Touch_Fibonacci_Colours_green_2

Touch en draagcomfort

Via een eenvoudige ‘touch’ kan de tijd vooruitgezet worden of terug worden gedraaid; links voor de uren en rechts voor de minuten. Door het gebruik van high tech keramiek, zijn de Esenza Ceramic Touch Fibonacci en Jubilé ook hyperallergeen en hebben ze een hoog draagcomfort.

Source Rado