Rado Hyperchrome Ceramic Touch Dual Timer

Rado staat bekend als expert op het gebied van technologie, innovatie, hightech materiaalgebruik en innovatief design. De Rado Hyperchrome Ceramic Touch Dual Timer voldoet aan al deze voorwaarden én is een unieke aanvulling op de in 2013 gelanceerde touch collectie voor dames. Via twee displays kan men zowel de tijd op de huidige locatie bekijken als op een vakantie – of zakelijke bestemming. Het grootste display maakt gebruikt van een sensor gesitueerd aan de bovenzijde van de horlogekast. Na activatie kan men via een touch beweging eenvoudig de uren en minuten aanpassen. Het kleine display is gesitueerd aan de onderzijde van de horlogekast en kan eenvoudig bediend worden door, na activatie, de zijkant van het horloge aan te raken.

Voor mannen die veel reizen is dit horloge ideaal – het betreft een lichtgewicht, hypoallergeen, krasvrij en douane proof model.

De Rado Hyperchrome Ceramic Touch Dual Timer is verkrijgbaar in matzwart voorzien van rosé gouden details, een glimmende witte versie voorzien van roze gouden details en een mat grijze variant voorzien van rhodium details.

HyperChrome1  HyperChrome2