Rado Esenza Ceramic Touch

Rado lanceerde afgelopen jaar werelds eerste keramisch horloge dat volledig bestuurt wordt via één eenvoudige aanraking. Dit exclusieve dameshorloge is voorzien van de laatste technologie op het gebied van horlogerie en is eenvoudig te bedienen. Ondanks dat het ‘kroontje’ ontbreekt is dit innovatieve horloge alsnog geschikt voor een koningin. 

De Rado Esenza Ceramic Touch is ontworpen door het professionele Rado designteam en bestaat uit een extreem harde keramische kast die wordt gecombineerd met ovale vormen wat zorgt voor een vrouwelijke look. Keramiek staat bekend om zijn krasvrije eigenschappen en jarenlange glans – een van de key eigenschappen van een Rado horloge. Door gebruik te maken van een batterij met een extra lange levensduur kan de Esenza Touch meer dan 4 jaar zorgvrij gedragen worden.

rado esenza ceramic touch

Alles bij de Esenza Ceramic Touch draait om aanraking. Om deze reden moet het horloge tijdens het installatieproces om de pols worden gedragen zodat de huid in aanraking komt met de bodem van de stalen case. De collectie wordt gelanceerd in zes nieuwe modellen; drie zwarte horloges en drie witte modellen, die de eerste referentie vormen in een reeks nieuwe Rado productontwikkelingen.

Source Rado